The project is located on a protected forest area. Because of that, it was extremely important to care for the existing trees as well as the impact the footprint was going to have on the site. In order to achieve a cohesive design with the environment and it surrounding the whole footprint of the building was raised on stills from the ground. The building itself is design in an ephemeral manner, which means that the impact on the site is so low that it could be dismantled easily and it would not have any negative Impact on the soil beneath the building. The design had to blend visually with the environment and its topography, so the market takes place in three two different levels, and the roof consists in this abstract representation on what the dry leaves on the ground look like.

The project is located on a protected forest area. Because of that, it was extremely important to care for the existing trees as well as the impact the footprint was going to have on the site. In order to achieve a cohesive design with the environment and it surrounding the whole footprint of the building was raised on stills from the ground. The building itself is design in an ephemeral manner, which means that the impact on the site is so low that it could be dismantled easily and it would not have any negative Impact on the soil beneath the building. The design had to blend visually with the environment and its topography, so the market takes place in three two different levels, and the roof consists in this abstract representation on what the dry leaves on the ground look like.